2016. november 18., péntek

Terike és Irén - kortárs felolvasószínház TRAFÓ

Elkezdődtek a próbái az idei évad első fontos eseményének - Terike és Irén kortárs felolvasószínházi bemutató a TRAFÓ-ban
Rendező: Markó Róbert


Postot is indít nekünk a TRAFÓ, ahol a legdurvább dolgokról is lehet olvasni:

http://kapcsolj.be/post/152070589001/pothajmania






4 weeks ago by terikeesiren

“Durva, majdnem belehalt a póthaj viselésébe”

Terike & Irén első próbanapja 

Ma elmélyedtünk  a hajhosszabbításban. Egy póthaj zárt csoportba is bejelentkeztünk a facebookon, ahol ilyen szuper ajánlatokat találtunk.

„Eladó I. osztályú, európai (magyar) haj,100% human, kihasználatlanság miatt. Középvastagszálú, enyhén hullámos, gyönyörű barna 200g 60 cm kb. 80 tincs.
Nagyon könnyen kezelhető, fésülhető, festhető, göndöríthető, szálirányos, pihe-puha, töredezés mentes tincses mikrogyűrűs hajhosszabbításhoz illetve hőillesztéshez,de át tudom alakítani tresszelt csatosra is. Csak újra kell keratinozni. Csak igazán igényes vásárlónak,aki igazán szépséges tömörgyönyör hajat szeretne!!!”

Nem mindegy honnan szerzed be …


Durva: majdnem belehalt a póthaj viselésébe.

“Vélhetően egy oszlásnak induló testről vágták le a hajat, így fertőződhetett meg a gyanútlan nő. Két hétig fájt iszonyatosan a feje, mire rájöttek mi baja.

Az egyik Nairobi hajszalon vendége vett egy póthajat, amelyet helyben fel is tettek neki - írja a New York Daily News. Irene Myangoh hiába örült a remek új hajának, a feje elviselhetetlenül fájni kezdett. A neurológusok nem értették mi baja lehet az asszonynak, egészen addig, amíg el nem jutott egy olyan szakemberhez, aki a fejbőrét is megvizsgálta.

Az orvos azonnal észrevette, hogy a nő agyát póthajnál éppen húsevő kukacok zabálják. Rögtön antibiotikumot írt fel neki, és leborotválta a fejét a fertőzött terület mentén. Mint kiderült, vélhetően egy halott fejéről vágták le a hajat, amelyen a húsevő peték már megjelentek, de csak akkor keltek ki, miután Myangoh fejére kerültek.

A szalon vezetőjét sokkolta a hír, és azt ígérte, kártéríti ügyfelét, illetve a beszállítóit is jobban fogja ellenőrizni.”

A videókban láthatjátok, hogy miket szóltunk a témához:
Zsuzsa:
https://youtu.be/nPlm7uKoXIU




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése